Składniki: - czosnek (wiela kto lubi jo daja z 5 ząbków), - chlyb, najlepi czyrstwy, - sól lub wegeta, - masło, woda, - talyrz i kelnia. Jak przyrządzić? Do talyrza wciepnonc chlyb po konskach kidnonc masla jedna lyzka duzo masla abo tustego jak kiery chce rozgniesc czosnek tyz wciepnonc posypac solom abo wegetom ale trocha do smaku i zaloc wrzontkiem z czajnika chwila poczekac az ostygnie no i rzrec. Potrzebne przybory: Garczek, talyrz, kielnia, czajnik, woda i to co wczesni pisolch. Jak podawać? Na talyrzu abo w misce zresztom kaj chcecie moze byc w kiblu a nawet w sypialni... |
Uwagi: No moze a raczy na pewno bedzie nieswierzy lodech takze lepi robic to na wieczor jak z doma nie bedziecie wylazic. |
Czas przygotowania: 5 min a moze ani wiela to sie woda gotuje. |
Za pośrednictwem "kuchnia.o2.pl"
3 komentarze:
http://www.youtube.com/watch?v=9DdCKcWaJo0
Ja nie przepadam za śląską muzyką, ale różne dania to co innego. Bardzo mi miło, że ktoś z poza Śląska opublikował taki post. Fajnie ,że są ludzie w całej Polsce którzy chcą coś fajnego o innych napisać. Nie tylko się żreć podsycając tradycyjnie negatywne stereotypy o innych. Wiadomo że wszędzie są jakieś prosiaki, ale jest również wiele fajnych osób. Pozdrawiam
Ja, podpisuja się pod słowami Robyrta. Gryfny przepis i tyż się ciesza, że niy-hanys (tradycyjne określenie gorol brzmi niegryfnie, winc niech bydzie "niy-hanys") napisoł coś o Ślunsku i po ślunsku. Trzymom za Ciebie kciuki^^
Prześlij komentarz